Βιογραφικό σημείωμα

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να βρείτε δουλειά και δημιουργήστε το βιογραφικό σας με ένα από τα επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα βιογραφικών μας. Θέλετε να μάθετε με ποιόν τρόπο μπορούν να λειτουργήσουν αυτά τα πρότυπα για εσάς; Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ελέγξτε τα διαφορετικά παραδείγματα βιογραφικών που δημιουργήσαμε για να σας εμπνεύσουμε.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία

 • Auckland

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Edinburgh

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Princeton

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Otago

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Berkeley

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Harvard

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Standford

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Cambridge

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Oxford

  Δωρεάν Παράδειγμα Βιογραφικού
 • Παραδείγματα βιογραφικών που θα σας εμπνεύσουν

  Η σύνταξη ενός βιογραφικού γίνεται πολύ πιο εύκολη με τη χρήση του CVmaker μας. Με τα επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπά μας, θα πρέπει απλά να συμπληρώσετε τις κατάλληλες πληροφορίες στον οδηγό βιογραφικού. Ωστόσο, καθώς είναι κάτι που δεν κάνετε κάθε μέρα, μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια για να ξεκινήσετε. Επομένως, σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε παραδείγματα καλών βιογραφικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε έμπνευση. Μη διστάσετε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

  - Για να μεγεθύνετε τα παρακάτω παραδείγματα βιογραφικών κάντε κλικ στην εικόνα του βιογραφικού. Ο σύνδεσμος κάτω από την εικόνα σάς επιτρέπει να κατεβάζετε το βιογραφικό σε μορφή PDF. - 

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού - Πρότυπο Harvard

  Παράδειγμα Βιογραφικού - Πρότυπο Χάρβαρντ

  Κατεβάστε αυτό το βιογραφικό σε PDF

  Μια γρήγορη ανάγνωση αυτού του προτύπου βιογραφικού είναι αρκετή για να σας δώσει μια εμπεριστατωμένη εικόνα ότι η Μαρία Ελένη διαθέτει αρκετή εμπειρία στον τομέα της υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων. Αναλύει εις βάθος τις σπουδές της στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και την εμπειρία της ως υπεύθυνης τροφίμων σε μια βιομηχανία παρασκευής τροφίμων. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο για τον υπεύθυνο προσλήψεων να γνωρίζει την προηγούμενη εμπειρίας της και την εξειδίκευσή της. Η Μαρία Ελένη επέλεξε το έντονο κόκκινο και το πρότυπο Harvard για το προφίλ βιογραφικού της. Το χρώμα κάνει τις σπουδές, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητές της να ξεχωρίζουν. Αναφέρει επίσης τα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντα που θα πρόσθεταν μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό για τον μελλοντικό της εργοδότη.

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία - Πρότυπο Cambridge

  φωτογραφία στο βιογραφικό σας

  Κατεβάστε αυτό το βιογραφικό σε PDF

  Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το παραπάνω παράδειγμα βιογραφικού, ο Μιχαήλ είναι ένας απόφοιτος Λυκείου που αναζητάει έναν ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του. Διαθέτει ήδη σχετική εργασιακή εμπειρία τόσο ως υπάλληλος πωλήσεων όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό μαζί με το γεγονός ότι γνωρίζει άπταιστα δύο γλώσσες ίσως αποτελέσει πλεονέκτημα για τον ίδιο σε σχέση με άλλους υποψήφιους που δεν διαθέτουν καθόλου εμπειρία. Προκειμένου να κάνει την αίτησή του να ξεχωρίσει, αναφέρει επίσης τα ενδιαφέροντά του εστιάζοντας στο γεγονός ότι συμμετέχει σε τουρνουά σκακιού. Ο Μιχαήλ επέλεξε να χρησιμοποιήσει το σχετικά χαλαρωτικό απαλό πράσινο σε συνδυασμό με το πρότυπο βιογραφικού «Harvard» με την φωτογραφία του. Με το εργαλείο δημιουργίας βιογραφικών μας, είναι εύκολο να κάνετε εναλλαγή σε ένα διαφορετικό πρότυπο.

  Παράδειγμα Βιογραφικού Υπαλλήλου Υποστήριξης - Πρότυπο Εδιμβούργου

  Viografikou Ypallilou Ypostirixis

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού Υπαλλήλου Υποστήριξης σε PDF

  Μπορείτε να καταλάβετε από αυτό το πρότυπο βιογραφικού ότι η Σαμάνθα ενημερώνει τον αναγνώστη ότι διαθέτει συγκεκριμένη εμπειρία στην ψυχική υγεία. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο για τον αναγνώστη να γνωρίζει ποια είναι η εξειδίκευσή της. Καταγράφει την σταδιοδρομίας της παραθέτοντας την εμπειρία της από την προηγούμενη εργασία της. Αυτό το προφίλ βιογραφικού σάς ενημερώνει ότι αυτό το άτομο είναι ένας έμπειρος υπάλληλος υποστήριξης καθώς προσδιορίζει πόσα χρόνια έχει εργαστεί. Η Σαμάνθα επέλεξε ένα χαλαρωτικό τιρκουάζ ως πινελιά χρώματος. Το χρώμα έχει κάνει το όνομα, την εμπειρία και τις δεξιότητές της να ξεχωρίζουν. Έχει ταξινομήσει τα τμήματά της με βάση αυτά που θα πρόσθεταν μεγαλύτερη αξία στον μελλοντικό της εργοδότη.

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού - Νοσοκόμα - Πρότυπο Στάνφορντ

  Viografikou Nosokoma

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού Νοσοκόμας ως PDF

  Μπορείτε να καταλάβετε από αυτό το πρότυπο βιογραφικού ότι η Τζο ενημερώνει με έξυπνο τρόπο τον αναγνώστη ότι αναζητάει μια καριέρα στην οξεία και χρόνια ιατρική. Καταγράφει τις καθημερινές της υποχρεώσεις στο ιστορικό σταδιοδρομίας της με ξεκάθαρο και περιεκτικό τρόπο. Μια γρήγορη ανάγνωση του καλά σχεδιασμένου βιογραφικού σας ενημερώνει αμέσως ότι πρόκειται για μια έμπειρη νοσοκόμα. Η Τζο επέλεξε το πρότυπο Στάνφορντ σε ροζ, ένα χρώμα συμπόνιας, που της επιτρέπει να κάνει τις δεξιότητές της να ξεχωρίζουν. Επιπλέον, αυτό το πρότυπο σάς δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε μια επαγγελματική εικόνα.

  Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία ενός καλού βιογραφικού ως νοσοκόμα στο ιστολόγιό μας >>

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού Απόφοιτος Πανεπιστημίου που αναζητά ρόλο Ανθρώπινου Δυναμικού - Πρότυπο Ώκλαντ

  CViografikou Apofoitos rolo Anthropinou Dynamikou

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού - Απόφοιτος Πανεπιστημίου αναζητά ρόλο Ανθρώπινου Δυναμικού

  Στο παραπάνω παράδειγμα βιογραφικού, ο αιτών Πωλ είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου και αναζητάει έναν ρόλο ανθρώπινου δυναμικού για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει αποκτήσει ήδη σχετική εργασιακή εμπειρία, τόσο επαγγελματική όσο και εθελοντική. Αυτή η εμπειρία μπορεί να του προσφέρει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους υποψήφιους, επομένως βρίσκεται ψηλά στο βιογραφικό του. Προκειμένου να ξεχωρίσει από τους άλλους υποψήφιους, ο Πωλ αναφέρει επίσης την εξωσχολική του δραστηριότητα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επιχειρηματικής λέσχης του πανεπιστημίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός καλού βιογραφικού ως (απόφοιτος) φοιτητής, ελέγξτε επίσης την ανάρτηση του ιστολογίου μας σχετικά με το "Πώς να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό βιογραφικό ως φοιτητής". Ο Πωλ επέλεξε να χρησιμοποιήσει το ουδέτερο, αλλά επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού "Ώκλαντ" χωρίς φωτογραφία. Με το εργαλείο δημιουργίας βιογραφικών μας, είναι εύκολο να κάνετε εναλλαγή σε ένα διαφορετικό πρότυπο. Στο παρακάτω παράδειγμα, μετατρέψαμε το βιογραφικό του Πωλ σε ένα βιογραφικό με εικόνα.

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού - Εξυπηρέτηση Πελατών - Πρότυπο Εδιμβούργου

  Paradeigma Viografikou Exypiretisi Pelaton

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού Εξυπηρέτησης Πελατών ως PDF

  Κοιτάζοντας αυτό το πρότυπο βιογραφικού εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Ντέιβιντ υπογραμμίζει την πολυετή εμπειρία του στην περίληψή του και αναφέρει ότι ηγείται μιας ομάδας. Ο αναγνώστης καταλαβαίνει αμέσως ότι διαθέτει εποπτικές δεξιότητες και ότι κατανοεί πολύ καλά τη βιομηχανία βραχυπρόθεσμης ασφαλιστικής κάλυψης. Και τα δύο είναι ενδείξεις ότι ο Ντέιβιντ αναζητάει έναν πιο ανώτερο ρόλο που υποστηρίζεται από τις πρόσφατες πιστοποιήσεις, τα βραβεία του και τη σταθερή πρόοδο στην καριέρα του. Αυτά είναι σημάδια ότι αναζητάει κάτι μακροπρόθεσμο και είναι απίθανο να αλλάξει θέση γρήγορα αφού προσληφθεί. Ο Ντέιβιντ επέλεξε το κομψό και επαγγελματικό πρότυπο Εδιμβούργου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς φωτογραφία, για να ξεχωρίσει. 

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού Δασκάλα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Πρότυπο Οτάγκο

  Paradeigma Viografikou Daskala Protovathmias Ekpaidefsis

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού - Δασκάλας Δημοτικού

  Η Λίζα Τζάκσον είναι μια δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναζητάει μια νέα πρόκληση. Στην προσωπική της δήλωση εξηγεί τα δυνατά της σημεία, τις ηθικές αξίες και το είδος εργασίας που αναζητά. Προσθέτοντας τις βασικές της δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και τα μαθήματα που έχει παρακολουθήσει προσφέρει στον νέο πιθανό εργοδότη της όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να σχηματίσει την εικόνα της ως δασκάλας. Χρησιμοποίησε το πρότυπο Οτάγκο που περιλαμβάνει μια ουδέτερη διάταξη και προβάλλει μια μικρή εικόνα στην επάνω αριστερή γωνία που δεν αποσπά την προσοχή από το υπόλοιπο βιογραφικό. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο χωρίς εικόνα, εάν το επιθυμείτε.

  Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία ενός καλού βιογραφικού ως δασκάλας στο ιστολόγιό μας >>

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού Μηχανολόγος Μηχανικός - Πρότυπο Εδιμβούργου

  Paradeigma Viografikou Michanologos Michanikos

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού - Μηχανολόγου Μηχανικού

  Αφού εργάστηκε για την Kwik Fit, ο Μωάμεθ τώρα αναζητάει μια νέα πρόκληση σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Στην προσωπική του δήλωση εξηγεί ξεκάθαρα ποιος είναι και τι ψάχνει στη νέα του εργασία. Για να ξεχωρίσει ως υποψήφιος, ο Μοχάμεντ έχει επισημάνει τα επιτεύγματά του σε ένα ξεχωριστό τμήμα στο βιογραφικό του. Όσον αφορά το πρότυπο, ο Μωάμεθ επέλεξε να χρησιμοποιήσει το πρότυπο Εδιμβούργου με επαγγελματική εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο με ή χωρίς φωτογραφία και θα προσαρμόζει αυτόματα τη διάταξη.

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού Φιλοξενίας - Πρότυπο Χάρβαρντ

  Paradeigma Viografikou Filoxenias

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού - επόμενο βήμα η καριέρα στη φιλοξενία

  Στο παραπάνω παράδειγμα βιογραφικού, ο αιτών Τζον αναζητάει το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία του. Διαθέτει εμπειρία στη φιλοξενία σε διοικητικό ρόλο. Ο Τζον αυτήν τη στιγμή εργάζεται στη νυχτερινή ζωή, αλλά επιθυμεί να αλλάξει καριέρα και να βρει έναν εργοδότη στον κλάδο της υψηλής ποιότητας φιλοξενίας, όπως εξηγεί στο βιογραφικό του προφίλ. 

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Παράδειγμα Βιογραφικού Κατώτερος Πωλητής - Πρότυπο  Στάνφορντ

  Paradeigma Viografikou Katoteros Politis

  Κατεβάστε αυτό το Παράδειγμα Βιογραφικού - Μάρκετινγκ

  Ενώ ο Τζέικ Σμιθ δεν έχει πολλή επαγγελματική εμπειρία, στο παραπάνω παράδειγμα, το βιογραφικό του φαίνεται πολύ επαγγελματικό. Το βιογραφικό δεν περιέχει άσχετες ή μη επικαιροποιημένες πληροφορίες, αλλά αναφέρει χρήσιμες δεξιότητες που έχει αποκτήσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ένας εργοδότης ή υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί να ελέγξει το παραπάνω βιογραφικό μέσα σε δευτερόλεπτα για να προσδιορίσει εάν ο Τζέικ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά. Στο ιστολόγιό μας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού μάρκετινγκ.

  Δημιουργήστε τώρα το επαγγελματικό σας βιογραφικό

  Εξαιρετικά προσαρμόσιμα Πρότυπα Βιογραφικών

  Όλα τα πρότυπα που προσφέρει το CVmaker είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Μπορείτε να ταξινομήσετε ελεύθερα τη διάταξη του βιογραφικού για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον πιθανό εργοδότη σας. Εάν επιθυμείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τα μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει ή τις δεξιότητές σας υψηλότερα στο βιογραφικό σας, μπορείτε να τα τοποθετήσετε εύκολα πριν από την επαγγελματική σας εμπειρία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα με ή χωρίς φωτογραφία και το βιογραφικό σας θα προσαρμοστεί ανάλογα. Κάθε πρότυπο περιλαμβάνει διαφορετικά χρώματα. Κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας, θα μπορείτε να κάνετε επεξεργασία και να κατεβάζετε το βιογραφικό σας όσο επιθυμείτε. Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να σας καλέσουν σε συνέντευξη για δουλειά σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσαρμόζετε και να βελτιστοποιείτε το βιογραφικό σας ανάλογα με την αίτηση.

template-image

Περισσότεροι από 112.872 χρήστες έχουν δημιουργήσει ήδη το βιογραφικό τους

Με το CV maker, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και επαγγελματικό βιογραφικό μέσα σε 15 λεπτά.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία