Σχετικά Με Εμάς

Κάνουμε δυνατά για όλους τα όμορφα και επαγγελματικά βιογραφικά

Σχετικά με το CVmaker

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να δημιουργήσουν το τέλειο βιογραφικό τους. Το CVmaker ξεκίνησε από την ιδέα να κάνουμε τα επαγγελματικά βιογραφικά δυνατά για όλους. Με τον δημιουργό βιογραφικών μας, μπορείτε να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα ένα επαγγελματικό βιογραφικό μέσω της διαδικασίας μας σε μόλις 10 λεπτά

Συνεργαζόμαστε με υπεύθυνους προσλήψεων για να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα τμήματα περιεχομένου τα οποία μετατρέπουμε σε επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικών. Τα βιογραφικά μας σάς δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζετε από τους άλλους υποψήφιους με τον καλύτερο τρόπο. Τα πρότυπα που δημιουργήσαμε είναι ενσωματωμένα στον δημιουργό βιογραφικών μας καθιστώντας απίστευτα εύκολη την αλλαγή της σειράς και της θέσης του περιεχομένου σας ή την αλλαγή χρωμάτων στο πρότυπό σας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό σε λίγα μόνο λεπτά.

Είμαστε επιτυχημένοι!

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία το CVmaker.com.gr. Η πλειοψηφία των χρηστών μας εργάζεται πλέον σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, χάρη στα μοναδικά βιογραφικά μας..

Εξυπηρέτηση Πελατών

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Στοιχεία Εταιρείας

CVmaker BV
Piet Heinkade 221
1019 HM Άμστερνταμ
Ολλανδία

Περισσότεροι από 112.872 χρήστες έχουν δημιουργήσει ήδη το βιογραφικό τους

Με το CV maker, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και επαγγελματικό βιογραφικό μέσα σε 15 λεπτά.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία