Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι χρήστες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την άριστη υποστήριξή μας.

 • Φόρμα Επικοινωνίας

  Υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, συνήθως απαντάμε εντός μιας ημέρας.

 • Ακύρωση συνδρομής

  Ακυρώστε τη συνδρομή σας χωρίς να περιμένετε την υποστήριξή μας, χρησιμοποιώντας αυτήν την απλή φόρμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε εύκολα απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

 • Τι ακριβώς είναι η υπηρεσία δημιουργίας βιογραφικού;

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι χρήσιμο να σας δημιουργήσει, να σας επαναδιατυπώσει ή να σας βελτιστοποιήσει το βιογραφικό ένας επαγγελματίας. Εάν κάποια από τις παρακάτω καταστάσεις ακούγεται οικεία σε εσάς, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας:

  - Έχετε μια πολυάσχολη δουλειά που σας καταναλώνει τον περισσότερο χρόνο και δεν σας αφήνει χρόνο να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας;

  - Δεν έχετε δημιουργήσει το βιογραφικό σας ή δυσκολεύεστε να καταλάβετε ποιες ακριβώς πληροφορίες θα πρέπει να αναφέρονται σε αυτό;

  - Σκέφτεστε έναν διακόπτη, ο οποίος απαιτεί από το βιογραφικό σας να δημιουργείται με διαφορετικό τρόπο;

  - Έχετε μείνει χωρίς δουλειά για λίγο καιρό και επομένως έχετε μια κενή περίοδο στο τρέχον βιογραφικό σας που απαιτεί εξηγήσεις;

  - Το βιογραφικό σας είναι πολύ παλιό ή απαρχαιωμένο;

  - Το βιογραφικό σας είναι πολύ συνηθισμένο, μπερδεμένο και δεν δεν προσελκύει αρκετή προσοχή;

  - Τα περιεχόμενα στο βιογραφικό σας πρέπει να ταξινομούνται διαφορετικά, για παράδειγμα κατά συνάφεια;

  - Το βιογραφικό σας απαιτεί γραμματικό έλεγχο και επαναδιατύπωση για να γίνει πιο αποτελεσματικό και ελκυστικό;

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη Σελίδα Δημιουργίας Βιογραφικού.

 • Μπορώ επίσης να δημιουργήσω μια συνοδευτική επιστολή;

  Εάν έχετε ενεργό λογαριασμό στο CVmaker.com.gr, μπορείτε επίσης να δημιουργείτε απεριόριστες (αντίστοιχες) συνοδευτικές επιστολές. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο CVmaker και κάντε κλικ στις 'Συνοδευτικά Επιστολές' στο μενού για να ξεκινήσετε.

 • Μπορώ να κατεβάσω το βιογραφικό μου σε άλλη γλώσσα (π.χ. τα Γαλλικά);

  Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας σε διάφορες γλώσσες κατά τη δημιουργία του βιογραφικού σας. Μπορείτε να το επιλέξετε αυτό συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Προς το παρόν προσφέρουμε τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά.

 • Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό και τη συνδρομή μου στο CVmaker.com.gr;

  Βρήκατε μια καλή δουλειά και θα θέλατε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας; Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πολύ εύκολα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  Λογαριασμός Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στο "Ο λογαριασμός μου". Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και αλλάξτε τον διακόπτη της συνδρομής στο "Ναι" και πατήστε στο κουμπί "Ακύρωση λογαριασμού". Η συνδρομή σας έχει πλέον ακυρωθεί αυτόματα, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της ακύρωσης.

  Σελίδα ακύρωσης συνδρομής Μεταβείτε στη σελίδα επικοινωνίας μας και κάντε κλικ στο κουμπί «Ακύρωση συνδρομής». Τώρα μπορείτε να ακυρώσετε αυτόματα τη συνδρομή σας χωρίς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της ακύρωσης.

  Επικοινωνία με την υπηρεσία βοηθείας μας Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας επικοινωνώντας με την υπηρεσία βοηθείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους επικοινωνίας μαζί μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας.

 • Κοστίζει χρήματα η χρήση του CVmaker.com.gr;

  Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία του CVmaker και τα premium χαρακτηριστικά για 7 ημέρες με €0.99. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο των 7 ημερών, ο λογαριασμός σας θα ανανεώνεται αυτόματα και θα χρεώνεται κάθε μήνα με €19.99. Κατά τη διάρκεια της premium πρόσβασής σας, μπορείτε να κάνετε επεξεργασία και να κατεβάζετε συνεχώς τα βιογραφικά σας, να δημιουργείτε απεριόριστες αντίστοιχες συνοδευτικές επιστολές, να χρησιμοποιείτε το εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αίτησης και να χρησιμοποιείτε το premium σύστημα αναζήτησης εργασίας και αντιστοίχισης. Η συνδρομή για τον λογαριασμό σας θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να την ακυρώσετε.

  Η τιμή που αναγράφεται στον ιστότοπό μας περιλαμβάνει ΦΠΑ.

 • Μπορώ να αποκρύψω ένα στοιχείο στο βιογραφικό μου;

  Μπορείτε να αποκρύψετε στοιχεία στο βιογραφικό σας κάνοντας κλικ στις 3 τελείες δίπλα στο στοιχείο που θέλετε να αποκρύψετε και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην επιλογή "Απόκρυψη στοιχείου". Όταν θελήσετε να προσθέσετε ή να εμφανίσετε ξανά το αντικείμενο, μπορείτε να το επιλέξετε από τη γραμμή επιλογής στο κάτω μέρος του βήματος 2 του δημιουργού βιογραφικών μας..

 • Μπορώ να προσθέσω ένα τμήμα στην επόμενη σελίδα (σε PDF);

  Βεβαίως και είναι. Αυτό μπορεί να γίνει στον δημιουργό βιογραφικών μας με τους εξής 2 τρόπους:

  1. Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε ολόκληρο το τμήμα (για παράδειγμα Εκπαίδευση και Προσόντα) στην επόμενη σελίδα πατώντας τις 3 τελείες δίπλα στο τμήμα και επιλέγοντας "στην επόμενη σελίδα (PDF)". Ως αποτέλεσμα, ολόκληρο το τμήμα τοποθετείται στην επόμενη σελίδα.
  2. Στην περιγραφή του προηγούμενου τμήματος, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο Enter πολλαπλές φορές στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να προσαρμόσετε τη μετάβαση με λίγη μεγαλύτερη ακρίβεια.
 • Είναι τα στοιχεία ταξινομημένα χρονολογικά;

  Τα στοιχεία δεν ταξινομούνται χρονολογικά αυτόματα. Εάν θέλετε τα στοιχεία να ταξινομηθούν με χρονολογική σειρά, κάντε κλικ στις 3 τελείες δίπλα στο στοιχείο και επιλέξτε "Ταξινόμηση Χρονολογικά". Στη συνέχεια, τα στοιχεία ταξινομούνται αμέσως.

 • Μπορώ να ταξινομήσω τα στοιχεία;

  Μπορείτε να ταξινομήσετε τα στοιχεία με τα βέλη δίπλα από το σχετικό στοιχείο. Τα στοιχεία που προστίθενται σε ένα στοιχείο μπορούν επίσης να ταξινομηθούν χωριστά πατώντας τις 3 γραμμές δίπλα στο στοιχείο και, στη συνέχεια, σύροντας το στοιχείο στην επιθυμητή θέση.

 • Μπορώ να κάνω επεξεργασία στο βιογραφικό μου;

  Μετά τη λήψη του βιογραφικού σας, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία σύνδεσης για να μπορείτε να κάνετε συνεχώς επεξεργασία.

 • Το βιογραφικό μου είναι διαθέσιμο για λήψη και σε Word;

  Λόγω της πολυπλοκότητας των προτύπων μας, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η λήψη του βιογραφικού σε Word. Αλλά μην ανησυχείτε: μπορείτε πάντα να κάνετε επεξεργασία στο βιογραφικό σας από τον λογαριασμό σας.

 • Μπορώ να προσθέσω μια φωτογραφία στο βιογραφικό μου;

  Στο πρώτο βήμα του δημιουργού βιογραφικών μας με τίτλο ‘Προσωπικά Στοιχεία’, μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία στο βιογραφικό σας. Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφίας δίπλα στα πεδία εισαγωγής. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφορτώσετε, να επεξεργαστείτε και στη συνέχεια να προσθέσετε τη φωτογραφία σας στο βιογραφικό σας.

Στοιχεία Εταιρείας


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam
The Netherlands
CoC: 70894027

Για τυχόν παράπονα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπηρεσία υποστήριξης.

Η Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) είναι διαθέσιμη στο: https://ec.europa.eu/consumers/odr