Δήλωση Απορρήτου και Cookies

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τη δήλωση απορρήτου και cookies.

Αυτή η δήλωση απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, www.cvmaker.com.gr.

1. Πρόλογος

Το CVmaker BV, που βρίσκεται το οποίο εδρεύει στη διεύθυνση Piet Heinkade 221, 1019 HM Άμστερνταμ, στην Ολλανδία (εφεξής: «εμείς» ή «CVmaker»), είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας, όπως αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Είμαστε υπεύθυνοι για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω της χρήσης του ιστότοπού μας - www.cvmaker.com.gr - εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Σεβόμαστε το απόρρητο των χρηστών κάνοντας επεξεργασία και προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου. Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου, εξηγούμε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό. Σας συνιστούμε να την διαβάσετε προσεκτικά. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] Ακόμα και αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αυτή η δήλωση απορρήτου καλύπτει τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όπου αναφέρεται αυτή η δήλωση απορρήτου σε «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε δεδομένα σχετικά με εσάς από τα οποία θα μπορούσατε να αναγνωριστείτε – όπως το όνομά σας, η ημερομηνία γέννησής σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ακόμη και η διεύθυνση IP σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρήσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτήν τη δήλωση απορρήτου ανά πάσα στιγμή για να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στην επιχείρησή μας ή αλλαγές στη νομοθεσία. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτήν τη δήλωση απορρήτου πριν από κάθε χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας.

Ο ιστότοπός μας δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 13 ετών και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με παιδιά κάτω των 13 ετών.

Αυτή η δήλωση απορρήτου τροποποιήθηκε τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2020.

2. Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

2.1 Η Υπηρεσία Μας - Δημιουργία Βιογραφικού

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, θα πρέπει να εισάγετε προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπό μας, βήμα προς βήμα μέσω ενός σχεδίου. Μόλις ολοκληρώσετε το πρώτο βήμα και κάνετε κλικ στο δεύτερο βήμα, θα αποθηκεύσουμε όλα τα δεδομένα που έχετε εισάγει. Στο πρώτο βήμα, σας ζητάμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

  • Όνομα και επίθετο*,
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*,
  • Αριθμό τηλεφώνου*,
  • Διεύθυνση*,
  • Εικόνα προφίλ,
  • Ημερομηνία και τόπο γέννησης,
  • Εάν έχετε άδεια οδήγησης,
  • Εθνικότητα,
  • Φύλο,
  • Οικογενειακή κατάσταση,
  • Διεύθυνση URL του προφίλ σας στο LinkedIn,
  • Διεύθυνση URL για οποιοδήποτε ιστότοπο προστεθεί.

Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν επισημανθεί με αστερίσκο είναι απαραίτητα για τη χρήση των υπηρεσιών μας. Παρέχετε τις υπόλοιπες πληροφορίες μόνο για να ολοκληρώσετε το βιογραφικό σας. Στο επόμενο βήμα της υπηρεσίας μας, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Δεδομένα εκπαίδευσης, όπως κατάρτιση, πρακτική άσκηση, μαθήματα και πιστοποιητικά (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου και του ιδρύματος),
  • Δεδομένα εργασιακής εμπειρίας, όπως θέση και εργοδότης,
  • Ενδιαφέροντα και εξωσχολικές δραστηριότητες,
  • Δεξιότητες και επίπεδο,
  • Γλώσσες.

Με τη συμπλήρωση των παραπάνω πληροφοριών, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει ένα Βιογραφικό στο Βήμα 3 και να χρησιμοποιήσει την επιλογή δημιουργίας μιας συνδρομής  (με άμεση ακύρωση) στο CVmaker με (μηνιαία) πληρωμή. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, ο χρήστης μπορεί συνεχώς να προβάλλει, να κατεβάζει και να κάνει επεξεργασία στο βιογραφικό που έχει ολοκληρώσει και σχεδιάσει. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, όπως τη δημιουργία απεριόριστων συνοδευτικών επιστολών, την αποστολή αιτήσεων και την αναζήτηση (αντίστοιχων) θέσεων εργασίας.

2.2 Στοιχεία Πληρωμής

Προκειμένου να ρυθμίσουμε σωστά την πληρωμή για την προαναφερθείσα συνδρομή, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τρίτων, όπως (μεταξύ άλλων) το Adyen, το Paypal, το Stripe και το Mollie Payments («Παρόχοι Πληρωμών»). Παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής σας απευθείας στους παρόχους πληρωμών και όχι στο CVmaker. Οι πάροχοι πληρωμών ενδέχεται να κοινοποιούν ορισμένες πληροφορίες για εσάς (όπως τα τραπεζικά σας στοιχεία), για να μπορούμε να ελέγξουμε αν έχετε πληρώσει. Δεν λαμβάνουμε και δεν αποθηκεύουμε ποτέ πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Οι προαναφερθέντες Πάροχοι Πληρωμών είναι ανεξάρτητοι ελεγκτές των δεδομένων σας και είναι υπεύθυνοι για τα δεδομένα που επεξεργάζονται για τις πληρωμές των χρηστών. Παρακαλούμε διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου τους για περισσότερες πληροφορίες.

2.3 Μάρκετινγκ Μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις τελευταίες προσφορές μας, τα νέα μας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας (αυτό το ονομάζουμε μάρκετινγκ).

Θα λάβετε διαφημιστικές ανακοινώσεις από εμάς εάν έχετε:

  • εγγραφεί για να λαμβάνετε διαφημιστικές ανακοινώσεις από εμάς, ή
  • αγοράσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας και δεν έχετε καταργήσει την εγγραφή από τη λήψη προωθητικού υλικού από εμάς όταν μας παρέχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, παρακαλούμε κάντε κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα ζητήσουμε επίσης τη ρητή συγκατάθεσή σας προτού κοινοποιήσουμε το Βιογραφικό σας με ασφαλή τρόπο σε άλλους υπεύθυνους προσλήψεων για να επικοινωνήσουν μαζί σας για τυχόν ρόλους ή ευκαιρίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Θα λάβουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας προτού κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο για τους δικούς του σκοπούς μάρκετινγκ.

2.4 Άλλοι Σκοποί Χρήσης των Δεδομένων

Πέρα από τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • στοιχεία επικοινωνίας και δεδομένα βιογραφικού για τη δημιουργία και/ή τη διαχείριση του λογαριασμού σας.
  • δεδομένα βιογραφικού για να βελτιστοποιήσετε το βιογραφικό σας και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
  • στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σε σχέση με τη σύναψη και/ή την εκτέλεση της συμφωνίας, την τιμολόγηση.
  • στοιχεία επικοινωνίας για να, εάν οι χρήστες έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους στο CVmaker (και πληρώνουν για αυτό), συνδέσουν το προσωπικό τους βιογραφικό με σχετικές θέσεις εργασίας που προσφέρονται από τρίτους μέσω του CVmaker. Θα αποστείλουμε στους χρήστες μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κενές θέσεις εργασίας που επιλέξαμε με βάση το προσωπικό τους βιογραφικό.
  • στοιχεία πληρωμής για χρέωση ενεργειών.
  • χρήση δεδομένων για να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και/ή να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρακαλούμε ανατρέξτε στο τμήμα μας για τα Cookies παρακάτω.

3. Κοινή Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Δεν παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός και εάν αυτό είναι απαραίτητο στο πλαίσιο της εκτέλεσης της συμφωνίας που συνάπτετε μαζί μας ή εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Αυτό αφορά τους παρακάτω υπεύθυνους επεξεργασίας:

  • Παρόχους Πληρωμών, όπως περιγράφεται στο «2.2 Στοιχεία Πληρωμής»,
  • Παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής,
  • Πλατφόρμες αξιολόγησης,
  • Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • Οργανισμούς έρευνας και λογισμικό αναλυτικών στοιχείων για τη βελτίωση των υπηρεσιών και του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένου του Google Analytics,
  • Πλατφόρμες βοηθείας για Εισιτήρια, Ζωντανή Συνομιλία και Υποστήριξη Πελατών.

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας που αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα από εμάς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο για να σας παρέχουν μια υπηρεσία εκ μέρους του CVmaker. Εάν παρέχετε οι ίδιοι επιπλέον πληροφορίες σε αυτούς τους υπεύθυνους επεξεργασίας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτό.

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • εάν επρόκειτο να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση ή περιουσιακά στοιχεία, που στην προκειμένη περίπτωση ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στον υποψήφιο πωλητή ή αγοραστή αυτής της επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων ως μέρος αυτής της πώλησης,
  • εάν το CV Maker ή ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία αποκτηθούν από τρίτο, στην προκειμένη περίπτωση τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για τους πελάτες μας θα είναι ένα από τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία,
  • εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή εάν μας ζητηθεί να παράσχουμε τα στοιχεία σας σε μια νόμιμη αρχή προκειμένου να βοηθήσουμε στη διερεύνηση εγκλήματος ή διαταραχής, και/ή
  • προκειμένου να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους όρους του ιστότοπού μας, ή για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της εταιρείας μας, των πελατών μας ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για σκοπούς προστασίας από απάτη και μείωση του πιστωτικού κινδύνου.

4. Αρχές για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα προκειμένου να διεκπεραιώσουμε την υπηρεσία μας - τη σύνταξη ενός επαγγελματικού βιογραφικού - με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μόνο εάν έχουμε νομική βάση για αυτό. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους:

  1. Συμφωνία Χρήστη: Για να εκτελέσουμε σωστά τη συμφωνία που συνάπτετε με το CVmaker, θα πρέπει να επεξεργαστούμε τα προαναφερθέντα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα που εισάγουν οι χρήστες για τη δημιουργία βιογραφικού και αποθηκεύονται για αυτό στον (προσωρινό) λογαριασμό τους, αλλά και στοιχεία πληρωμής. Βλέπε παραπάνω.
  2. Νομική υποχρέωση: Όπου πρέπει να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα για να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση. Για παράδειγμα, πρέπει να διατηρούμε ορισμένες οικονομικές πληροφορίες, όπως τιμολόγια πληρωμών, για επτά χρόνια βάσει της φορολογικής νομοθεσίας.
  3. Όπου είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων. Για παράδειγμα, για να σας αποστείλουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις, εάν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, δεν επιλέγετε να μην λαμβάνετε διαφημιστικές ανακοινώσεις από εμάς. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο τμήμα μάρκετινγκ για περισσότερες πληροφορίες.
  4. Συγκατάθεση: Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση των χρηστών εάν η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων δεν εμπίπτει στην προαναφερθείσα βάση. Οι χρήστες μπορούν πάντα να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους ειδοποιώντας μας γραπτώς.

5. Περίοδοι Διατήρησης

Διατηρούμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εισάγονται από τους χρήστες αφού κάνετε κλικ στο Βήμα 2 της υπηρεσίας μας. Εάν στη συνέχεια δεν έχετε επιλέξει μια συνδρομή, το CVmaker θα αποθηκεύσει τα δεδομένα που έχετε εισάγει για έως και ένα μήνα αφού σας αποστείλει το CVmaker ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ρωτώντας εάν θέλετε να ολοκληρώσετε το βιογραφικό σας και να επιλέξετε μια συνδρομή. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε ή το απορρίψετε, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν μετά από ένα μήνα. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει μια συνδρομή, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε μέχρι να μας υποδείξετε ότι τα (και ποια) προσωπικά δεδομένα πρέπει να αφαιρεθούν. Σε κάθε περίπτωση, θα σας αποστείλουμε μήνυμα ένα χρόνο μετά την τελευταία σας δραστηριότητα μέσω της υπηρεσίας μας ρωτώντας εάν πρέπει να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας. Ενδέχεται ωστόσο να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε περίπτωση καταγγελίας ή εάν πιστεύουμε εύλογα ότι υπάρχει πιθανότητα δικαστικής προσφυγής όσον αφορά τη σχέση μας μαζί σας. Εφόσον δεν λάβουμε κάποια απάντηση, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας ένα μήνα μετά το τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε προσωπικά δεδομένα διαχείρισης, όπως τιμολόγια με τα δεδομένα τιμολογίου, πληρωμής και παραγγελιών σας για 7 χρόνια.

6. Cookies

Τα cookies είναι μικρά, απλά αρχεία κειμένου που αποθηκεύει ο υπολογιστής ή η φορητή συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Επειδή θέλουμε να εγγυηθούμε το απόρρητό σας και να βελτιώσουμε τη φιλικότητα προς τον χρήστη των επισκέψεών σας στον ιστότοπό μας, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζετε για ποιόν λόγο χρησιμοποιούμε cookies. Με την τοποθέτηση cookies, δεν χρειάζεται να εισάγετε πάντα τις ίδιες πληροφορίες και, για παράδειγμα, μπορείτε να ολοκληρώσετε το βιογραφικό σας σε μεταγενέστερο χρόνο. Επιπλέον, μας βοηθούν να κατανοήσουμε με ποιόν τρόπο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και πώς μπορούμε να κάνουμε τον ιστότοπο πιο φιλικό προς τον καταναλωτή. Επιπλέον, τα cookies (από τρίτους) τοποθετούνται για σκοπούς μάρκετινγκ ή ανάλυσης και αυτοί οι τρίτοι είναι υπεύθυνοι για την επεξεργασία των σχετικών δεδομένων.

6.1 Ρυθμίσεις Cookies

Εάν θέλετε να κάνετε βέλτιστη χρήση του ιστότοπού μας, πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies μας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στην «Αποδοχή» στην ειδοποίηση cookies κατά την πρώτη σας επίσκεψη. Φυσικά, είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies που τοποθετούμε ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα «Cookies».

6.2 Λειτουργικά Cookies

Τοποθετούμε λειτουργικά cookies για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος λειτουργεί βέλτιστα. Αυτά απαιτούνται για να λειτουργήσει (σωστά) ο ιστότοπος. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να εισάγετε ξανά και ξανά τα ίδια δεδομένα κατά τη δημιουργία του βιογραφικού σας. Επιπλέον, αυτά τα cookies διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος φορτώνεται ομοιόμορφα και συνεχίζει να λειτουργεί γρήγορα και σωστά. Τα ακόλουθα λειτουργικά cookies τοποθετούνται από τρίτους: Το Postmark παρέχει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από το CVmaker αποστέλλονται από το Postmark. Χρησιμοποιώντας το Postmark, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα (σημαντικά) μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάνουν πάντα στο γραμματοκιβώτιό σας. Έχουμε μια συμφωνία επεξεργασίας με αυτόν τον τρίτο. Για την παροχή της υπηρεσίας του, το Postmark λαμβάνει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από χρήστες και περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το CVmaker. Το Postmark δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ αυτές τις πληροφορίες για δικούς του σκοπούς. Τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια από το Postmark. Το Postmark δεν τοποθετεί cookies κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αλλά χρησιμοποιεί μόνο cookies (παρακολούθησης) στα αποσταλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες τεχνολογίες που καθιστούν σαφές εάν και πότε ανοίγονται και διαβάζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε ποια τοποθεσία IP. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στις ΗΠΑ (κάτω από την Ασπίδα Απορρήτου ΕΕ–ΗΠΑ) και διαγράφονται μετά από 60 ημέρες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου του Postmark.

6.3 Αναλυτικά Cookies

Με τα αναλυτικά cookies, συλλέγουμε (με τη βοήθεια τρίτων) στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ιστότοπού μας. Αναλύοντας τη χρήση του ιστότοπου, μπορούμε να βελτιστοποιούμε συνεχώς τον ιστότοπό μας για να αυξήσουμε τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να παρακολουθούμε τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπο και να μετράμε πόσο διαρκεί μια επίσκεψη. Μεταξύ άλλων, αποθηκεύονται τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Διεύθυνση IP (ανώνυμη),
  • Τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε (για παράδειγμα: Google Chrome, Safari, Firefox), την ανάλυση οθόνης, την προτίμηση γλώσσας και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε,
  • Συμπεριφορά κατά την περιήγηση και την κύλιση και γενική χρήση του ιστότοπου,
  • Ποιες σελίδες επισκέπτεστε στον ιστότοπο και από ποια σελίδα ήρθατε στον ιστότοπο.

Τα ακόλουθα αναλυτικά cookies τοποθετούνται από τρίτους:

Google Analytics Με το Google Analytics, αναλύουμε την προαναφερθείσα χρήση του ιστότοπου από εσάς. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας με την Google. Η Google δεν κοινοποιεί (ανώνυμα) δεδομένα με τρίτους. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 2 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου της Google.

Hotjar Hotjar Με το Hotjar, αναλύουμε τη συμπεριφορά κύλισης και των κλικ σας ανώνυμα. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να εντοπίσουμε σφάλματα στον ιστότοπο και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τόσο τις υπηρεσίες όσο και τον ιστότοπό μας. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας με το Hotjar. Το Hotjar δεν κοινοποιεί (ανώνυμα) δεδομένα με τρίτους. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 1 έτος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου του Hotjar.

Tawk Το Tawk προσφέρει υπηρεσίες συνομιλίας. Το CVmaker συλλέγει μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου με το οποίο συνομιλεί και το περιεχόμενο των συζητήσεων. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να σας βοηθήσουν όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ζωντανής συνομιλίας μας. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται στις ΗΠΑ και τα δεδομένα διαγράφονται μετά από 30 ημέρες. Το Tawk δεν κοινοποιεί (ανώνυμα) δεδομένα με τρίτους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική απορρήτου του Tawk.

Tapffiliate Αυτή η υπηρεσία μπορεί να τοποθετήσει ένα cookie για να αναλύσει εάν έρχεστε στον ιστότοπό μας από έναν συνεργάτη. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ανάλυση της καμπάνιας από την οποία προήλθε η επίσκεψή σας. Το Tapfilliate δεν κοινοποιεί (ανώνυμα) δεδομένα με τρίτους. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 90 ημέρες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική απορρήτου του Tapfilliate.

6.4 Cookies Μάρκετινγκ

Τοποθετούμε αυτά τα cookies για σκοπούς μάρκετινγκ. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας αποστείλουμε εξατομικευμένες προσφορές μέσω ιστοτόπων συνεργατών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ακόλουθα cookies μάρκετινγκ τοποθετούνται από τρίτους:

Google Remarketing και DoubleClick Αυτά τα cookies παρακολουθούν ποιες σελίδες προβάλλετε για να μπορούμε να προβάλλουμε σχετικές διαφημίσεις σε ιστότοπους (συνεργατών). Μπορούμε να παρακολουθήσουμε εάν κάνετε κλικ σε διαφημίσεις και εάν κάνετε παραγγελίες αφού δείτε ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση. Έτσι, δεν θα χάσετε καμία προσωπική προσφορά και δεν θα βλέπετε πιο συχνά διαφημίσεις αν δεν σας ενδιαφέρουν. Η Google μερικές φορές κοινοποιεί ανώνυμα δεδομένα σε τρίτους. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 2 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου της Google.

Microsoft Advertising Αυτά τα cookies παρακολουθούν ποιες σελίδες προβάλλετε για να μπορούμε να προβάλλουμε σχετικές διαφημίσεις σε ιστότοπους (συνεργατών). Μπορούμε να παρακολουθήσουμε εάν κάνετε κλικ σε διαφημίσεις και εάν κάνετε παραγγελίες αφού δείτε ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση. Έτσι, δεν θα χάσετε καμία προσωπική προσφορά και δεν θα βλέπετε πιο συχνά διαφημίσεις αν δεν σας ενδιαφέρουν. Η Microsoft κοινοποιεί ανώνυμα δεδομένα σε τρίτους. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 90 ημέρες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική απορρήτου της Microsoft.

Facebook Αυτά τα cookies παρακολουθούν ποιες σελίδες προβάλλετε για να μπορούμε να προβάλλουμε σχετικές διαφημίσεις στο Facebook. Έτσι, δεν θα χάσετε καμία προσωπική προσφορά και δεν θα βλέπετε πιο συχνά διαφημίσεις αν δεν σας ενδιαφέρουν. Το Facebook δεν κοινοποιεί ανώνυμα δεδομένα σε τρίτους. Τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 2 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου του Facebook.

Pinterest Αυτά τα cookies παρακολουθούν ποιες σελίδες προβάλλετε για να μπορούμε να προβάλλουμε σχετικές διαφημίσεις στο Pinterest. Έτσι, δεν θα χάσετε καμία προσωπική προσφορά και δεν θα βλέπετε πιο συχνά διαφημίσεις αν δεν σας ενδιαφέρουν. Το Pinterest δεν κοινοποιεί ανώνυμα δεδομένα σε τρίτους. Τα cookies διαγράφονται αυτόματα μετά από το πολύ 1 έτος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου του Pinterest.

6.5 Διαγραφή ή Απενεργοποίηση Cookies

Φυσικά, μπορείτε πάντα να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies μας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη χρήση της JavaScript, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο ιστότοπός μας ενδέχεται να μην λειτουργεί βέλτιστα χωρίς αυτή. Ο τρόπος απενεργοποίησης ή διαγραφής των cookies εξηγείται παρακάτω για τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά:

7. Διεθνείς Μεταφορές και Ασφάλεια και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου («ΗΒ») και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ») (μαζί γνωστά ως «ΗΒΕΟΧ»). Κάθε φορά που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΗΒΕΟΧ, διασφαλίζουμε ότι τους παρέχεται παρόμοιος βαθμός προστασίας διασφαλίζοντας ότι στις περισσότερες περιπτώσεις εφαρμόζεται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

  • θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε χώρες που έχει κριθεί ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (σε περίπτωση μεταφοράς εκτός του ΕΟΧ) ή από το ICO (σε περίπτωση μεταφοράς εκτός ΗΒ), και/ή
  • όταν χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους παρόχους υπηρεσιών, θα χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες συμβάσεις που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (σε περίπτωση μεταφοράς εκτός του ΕΟΧ) ή από το ICO (σε περίπτωση μεταφοράς εκτός ΗΒ) που παρέχουν την ίδια προστασία στα προσωπικά δεδομένα που υπάρχει στην Ευρώπη.

Εάν μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτείται επιπλέον προστασία σχετικά με τις μεταφορές προσωπικών δεδομένων από τον ΕΟΧ στο ΗΒ και αντίστροφα, τότε θα τις εφαρμόσουμε.

Το CVmaker λαμβάνει πολλά μέτρα για την προσεκτική επεξεργασία και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL για την κρυπτογράφηση της μετάδοσης των ευαίσθητων πληροφοριών ή των προσωπικών δεδομένων σε εμάς, όπως κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό και άλλες αναγνωρίσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με πληρωμές. Επιπλέον, όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες αποθηκεύονται κρυπτογραφημένες. Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες μπορούν μόνο να προβληθούν από εργαζόμενους οι οποίοι είναι απαραίτητο να τις επεξεργαστούν. Πέρα από όλα τα ολοκληρωμένα μέτρα ασφαλείας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η απόλυτη ασφάλεια για την αποστολή ή την αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι πάντα εγγυημένη.

8. Δικαιώματα Χρηστών

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης και (εάν υπάρχει λόγος) αλλαγής των προσωπικών δεδομένων που έχουμε συλλέξει από αυτούς. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να αντιταχθούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες ενδέχεται επίσης να μας ζητήσουν να περιορίσουμε, να προσαρμόσουμε, να αποστείλουμε, να μεταφέρουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας ή να καταργήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει αποστέλλοντας ένα αίτημα στο [email protected]. Οι χρήστες λαμβάνουν μια επισκόπηση των προσωπικών τους δεδομένων ή μια απάντηση στο αίτημα εντός ενός μήνα από το αίτημα. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν επίσης να διαγραφούν κάνοντας κλικ στο κουμπί «Διαγραφή δεδομένων» στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Εάν το CVmaker δεν συμμορφωθεί με το αίτημα πρόσβασης, διόρθωσης, εναντίωσης, περιορισμού, διαγραφής ή μεταφοράς των προσωπικών δεδομένων, μπορεί να υποβληθεί παράπονο στην Ολλανδική Αρχή Προσωπικών Δεδομένων μέσω του αριθμού τηλεφώνου +3188-1805 250 ή μέσω της διαδικτυακής φόρμας της Ολλανδικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

8. Αποποίηση Ευθύνης

Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο μέσω συνδέσμων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται αυτοί οι τρίτοι τα προσωπικά δεδομένα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν τους χρησιμοποιήσετε.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές που προκύπτουν από παράνομα αποκτηθείσα πρόσβαση σε υπολογιστές ή αρχεία από τρίτους, ιούς που διαδίδονται μέσω διαφημίσεων ή άλλα παράνομα προγράμματα ή αρχεία.

9. Ερωτήσεις και Παράπονα

Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη δήλωση απορρήτου και/ή τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:
CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019 HM Άμστερνταμ
Ολλανδία
CoC: 70894027
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: [email protected]

Αλλαγές στη δήλωση απορρήτου Ενδέχεται να προσαρμόζουμε αυτήν τη δήλωση απορρήτου κατά διαστήματα δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο. Για αυτό συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπο. Ισχύει ο Ολλανδός νόμος σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου.

Περισσότεροι από 112.872 χρήστες έχουν δημιουργήσει ήδη το βιογραφικό τους

Με το CV maker, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και επαγγελματικό βιογραφικό μέσα σε 15 λεπτά.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία