Πώς να χρησιμοποιήσετε/ακυρώσετε την υπηρεσία CVmaker

Πώς να χρησιμοποιήσετε/ακυρώσετε την υπηρεσία CVmaker

Το CVmaker.com.gr είναι μια υπηρεσία για τα άτομα που αναζητούν εργασία. Μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής μας μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε εύκολα το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε συνοδευτικές επιστολές με στυλ που ταιριάζει στο βιογραφικό σας. Από τον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να στείλετε αιτήσεις με το βιογραφικό και τις συνοδευτικές επιστολές που έχετε δημιουργήσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να δείτε εάν οι εταιρείες έχουν ανοίξει την αίτησή σας. Έτσι, μπορείτε να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε τις δραστηριότητες των αιτήσεών σας.

Account header after login

Προσωπικός Λογαριασμός CVmaker

Αφού συνδεθείτε στον προσωπικό λογαριασμό σας, θα βρείτε τις παρακάτω καρτέλες.

  • Βιογραφικά: Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε, να αντιγράψετε, να επεξεργαστείτε και να κατεβάσετε τα βιογραφικά σας.
  • Συνοδευτική Επιστολή: Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να κατεβάσετε τις συνοδευτικές επιστολές σας.
  • Αίτηση: Εδώ μπορείτε να κάνετε αίτηση χρησιμοποιώντας τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές που έχετε δημιουργήσει. Θα μπορείτε επίσης να δείτε εάν έχουν ανοίξει την αίτησή σας ή όχι.
  • Θέσεις Εργασίας: Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε κενές θέσεις εργασίας.
  • Λογαριασμός: Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε τα διαπιστευτήριά σας, τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ακυρώσετε ή να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη συνδρομή σας.

Κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε απεριόριστα όλες τις προαναφερθείσες λειτουργίες. Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής είναι οι επτά ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές. Μετά από αυτήν την πρώτη εβδομάδα, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα για ένα μήνα έως ότου ακυρωθεί η συνδρομή. Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή σας. Μετά την πρώτη δοκιμαστική εβδομάδα, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Αφού ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, θα είστε ακόμα σε θέση να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες μέχρι την τελευταία περίοδο χρέωσης. Έτσι, εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας αμέσως μετά τη δημιουργία του βιογραφικού σας, θα έχετε ακόμα επτά ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορείτε να κάνετε επεξεργασία και λήψη του βιογραφικού και των συνοδευτικών επιστολών σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή

Έχω βρει εργασία. Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου

Συγχαρητήρια! Μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα τη συνδρομή σας από τον προσωπικό λογαριασμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί και στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Λογαριασμός». Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή «Αλλαγή συνδρομής». Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί που αναφέρει Απενεργοποίηση Λογαριασμού» και η συνδρομή σας θα τερματιστεί αυτόματα την επόμενη περίοδο.

CVmaker Αλλάξτε τη συνδρομή σας | Change your subscription

Δεν βλέπω το κόκκινο κουμπί. Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Πιθανώς, βλέπετε ένα μπλε κουμπί που αναφέρει «Ενεργοποίηση Λογαριασμού». Αυτό σημαίνει ότι έχετε τερματίσει ήδη τον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ξέχασα τον κωδικό μου. Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης εδώ. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν χρειαστεί να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας συμπληρώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε αυτήν τη φόρμα. Θα χειριστούμε εμείς την ακύρωση για εσάς. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η επεξεργασία της ακύρωσης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι πρέπει να μας δώσετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε στο βιογραφικό, διαφορετικά δεν θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε το αίτημά σας!

Τι συμβαίνει αφού απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου;

Ο λογαριασμός σας θα συνεχίσει να υπάρχει, ωστόσο, θα είναι «ανενεργός». Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρεωθείτε και δεν θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μέχρι να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη συνδρομή σας. Θα αποθηκεύσουμε τον λογαριασμό σας, τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές που δημιουργήσατε στους ασφαλείς διακομιστές μας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη συνδρομή σας, όποτε χρειαστεί. Επιθυμείτε να διαγράψετε πλήρως και οριστικά τον λογαριασμό και τα δεδομένα σας από τον διακομιστή μας; Κανένα πρόβλημα – παρακαλούμε στείλτε το αίτημά σας στη διεύθυνση [email protected] και θα το χειριστούμε εμείς για εσάς!

Υπάρχει περίοδος ακύρωσης; Πότε μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Εάν ακυρώσετε τη δοκιμαστική περίοδο της πρώτης εβδομάδας, θα πληρώσετε μόνο για την πρώτη εβδομάδα. Μετά την πρώτη εβδομάδα, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται σε μηνιαία βάση. Θα μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε όλες τις υπηρεσίες μέχρι την τελική ημερομηνία τερματισμού, οπότε ακόμα και αν ακυρώσετε αμέσως τη συνδρομή σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις υπηρεσίες για μια εβδομάδα.

Θα ήθελα να δημιουργήσω μόνο ένα βιογραφικό. Είναι αυτό δυνατόν;

Φυσικά και είναι! Αν και σας προτείνουμε να προσαρμόζετε και να εξειδικεύετε το βιογραφικό σας ώστε να ταιριάζει με την κενή θέση εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε μόνο ένα βιογραφικό επίσης. Φροντίστε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό αμέσως μετά τη δημιουργία του βιογραφικού. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, θα είστε ακόμα σε θέση να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες για μια εβδομάδα καθώς έχετε ήδη πληρώσει για να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας.

Περισσότεροι από 112.872 χρήστες έχουν δημιουργήσει ήδη το βιογραφικό τους

Με το CV maker, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και επαγγελματικό βιογραφικό μέσα σε 15 λεπτά.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας

Θα έχετε 65% περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εργασία